Respect Zeker Thuis

Zeker en veilig wonen. Een goed gevoel!

U wilt graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Maar wel op een veilige en verantwoorde manier. Respect Zorggroep is in uw buurt een vertrouwde partner bij het ondersteunen van zelfstandigheid.

Het ‘Respect Zeker Thuis’ abonnement geeft drie zekerheden:

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week is er professionele hulp bereikbaar
    Middels een telefoontje kunt u altijd verbinding met ons maken. Indien nodig, sturen wij meteen hulp. Met het Respect Zeker Thuis abonnement van Respect Zorggroep bent u verzekerd van hulp in noodsituaties in uw huis, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Op deze manier zijn gespecialiseerde verpleegkundigen altijd dichtbij u thuis.Een veilig gevoel.
  • Deskundig antwoord op uw zorgvragen
    Ook voor andere vragen kunt u - tijdens kantooruren - een beroep doen op ons Servicebureau. Respect Zorggroep beschikt over een betrokken team van zorgspecialisten. Zij geven vanuit kennis en ervaring antwoord op uw zorgvraagstukken. Onze diëtisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, psychologen, maatschappelijk werkers, coördinerend verpleegkundigen en specialisten in ouderengeneeskunde werken nauw samen. U kunt op ons rekenen voor advies en diensten die passen bij uw persoonlijke situatie.
  • Lekker ontspannen samen genieten
    U ontmoet andere mensen tijdens ledenbijeenkomsten en u kunt gezellig deelnemen aan gratis activiteiten en workshops. Daarnaast bent u welkom om - met korting - een gezonde maaltijd bij ons te eten. Als abonnementhouder krijgt u een aantrekkelijke korting op activiteiten die wij organiseren. Elke twee maanden ontvangt u een nieuwsbrief met informatie over alle activiteiten, workshop, uitstapjes en aanbiedingen.

'Alarmering': een waardevolle aanvulling op uw basisabonnement
We staan er niet graag bij stil, maar de meeste ongelukken gebeuren in en om huis. Wilt u het risico dat u (te) lang op de grond blijft liggen na een val verkleinen? Sluit dan een aanvullend op uw basisabonement een ‘Alarmerings’ abonnement af. Klik hier voor meer informatie over het alarmeringsabonnement.

Abonnementskosten per maand
Hieronder vindt u een overzicht van de abonnementskosten per maand die gelden vanaf 1 januari 2018.

 Alleenstaanden Samenwonenden 
Basis:
'Respect Zeker Thuis' abonnement  
€ 8,95 € 12,85

Aanvullend pakket:
'Respect Zeker Thuis' +
Alarmeringsabonnement

€ 27,95

 € 31,85

Nieuwsgierig naar wat Respect Zorggroep voor u kan betekenen?

Onze medewerkers staan graag voor u klaar! Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar via (070) 306 91 70 of stuur uw e-mailbericht naar servicebureau@respectzorggroep.nl.

Respect Zorg logo
Gouden PREZO Keurmerk
Waarborgzegel