Opleiding en stage

De praktijkbegeleiders helpen je graag

Opleidingen

Het opleiden van leerlingen en stagiaires in de zorg is al jarenlang een belangrijk onderdeel van Respect Zorggroep. De volgende opleidingen worden in samenwerking met verschillende ROC’s:

  • Verpleegkundige (niveau 4) (tijdelijke aannamestop)
  • Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG, niveau 3)
  • Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2) (tijdelijke aannamestop)

Elke afdeling heeft een praktijkbegeleider die de leerlingen en stagiaires coacht, begeleidt en samen met het team van de afdeling zorgt voor voldoende leermomenten. Respect heeft verschillende afdelingen, waardoor je met veel aspecten van het vakgebied te maken krijgt.

Voor informatie kun je terecht bij ons Stagebureau, telefoon 070-3061020 of via stagebureau@respectzorggroep.nl

Stages

Respect biedt ook tal van mogelijkheden voor het lopen van korte of langere stages. Dit kan binnen de zorgafdelingen, maar ook binnen de ondersteunende afdelingen zoals de facilitaire dienst en ICT. Ook het Advies- en Behandelcentrum heeft mogelijkheden voor stagiaires van uiteenlopende opleidingen. Voor informatie kun je terecht bij stagebureau@respectzorggroep.nl, telefoon 070-3061020..

Scholieren uit het voortgezet onderwijs kunnen bij Respect hun maatschappelijke stage lopen. De scholier moet bij aanvang van de stage minimaal 15 jaar zijn. De stage duurt minimaal vier aaneengesloten dagen (maandag tot vrijdag tussen 8.00-16.00 uur, niet in het weekend, niet na 16.00 uur, geen losse dagen/uren). Wij stellen per week een beperkt aantal plaatsen ter beschikking.

Voldoet de stage aan de voorwaarden, dan kun je een verzoek mailen aan stagebureau@respectzorggroep.nl. Geef in het stageverzoek ten minste aan: naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en plaats van de scholier, naam en adres van de school, naam van contactdocent, de week waarin de stage gelopen moet worden en het totaal aantal stage-uren. Naar aanleiding van het verzoek informeren wij je verder per e-mail of per telefoon over de mogelijkheden. 

Respect Zorg logo
Gouden PREZO Keurmerk
Waarborgzegel