Werken bij

Laat je gaan op Respect Dag van de Zorg
Workshop bonbons op Respect Dag van de Zorg
Tokkelen op Respect Dag van de Zorg
Lasergamen op Respect Dag van de Zorg

Ben jij op zoek naar een werkgever die écht begrijpt waar zorg om draait? Wil jij je inzetten voor het geluk en welzijn van mensen en je daarnaast kunnen ontwikkelen in je vakgebied? 

Jouw werkplezier

Alleen dankzij onze gemotiveerde en deskundige medewerkers kunnen we onze cliënten de zorg bieden die ze verdienen. Dat realiseren we ons goed. En daarom is het voor Respect Zorggroep heel belangrijk dat jij in een fijne sfeer kunt werken. Je maakt deel uit van een team dat samenwerkt, open communiceert en elkaar steunt. We geven jou als medewerker vertrouwen en verantwoordelijkheid, omdat jij het beste weet wat je cliënten nodig hebben. Je geniet van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en we zorgen ervoor dat je je kunt ontwikkelen met opleidingen en cursussen. Zo blijft je vak interessant en houd je het plezier in je werk. Respect Zorggroep maakt jouw werk zo fijn mogelijk, zodat jij je kunt richten op waar het om draait.

Tevredenheid medewerkers 

Respect vindt jouw werkplezier dus heel belangrijk. En het mooie is, dat onze medewerkers dit ook zo ervaren. Ze gaven Respect Zorggroep als werkgever deze rapportcijfers:

  • Werkbeleving: 7,3

  • Inspraak en overleg met clienten: 9,1

  • Plezier in het werk: 7,6

Lees hier meer over ons personeelsbeleid.
Respect Zorg logo
Gouden PREZO Keurmerk
Waarborgzegel