Het Uiterjoon

Bij de haven, aan de zee
Bij de haven, aan de zee

Het Uiterjoon ligt vlak achter de Scheveningse boulevard tussen de vuurtoren en de eerste binnenhaven, met zicht op het strand, de zee, het havengebeuren en de stad. 

Het Uiterjoon beschikt u over een één- of tweepersoonsappartement met eigen sanitair en een kleine keuken. Een éénpersoonsappartement heeft een oppervlakte van ongeveer 23m², een tweepersoonsappartement ongeveer 31m². Het appartement richt u zoveel mogelijk naar eigen smaak in. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die Respect biedt zoals het restaurant, het activiteitenaanbod, de kapper, de pedicure, de rolstoelbus en dergelijke.

Daarnaast beschikt Het Uiterjoon ook over een aantal hotelkamers. Uniek voor mensen die op vakantie willen in Scheveningen, dicht bij de kust willen zitten, eigen vrijheid willen hebben, maar graag de zorg dichtbij willen hebben.

Het Uiterjoon is van oorsprong een protestants-christelijk huis, maar uiteraard zijn cliënten van alle levensovertuigingen van harte welkom. Verder is het in het bezit van het Gouden Kwaliteitskeurmerk in de zorg.

U kunt hier de tarieven voor onze locatie Het Uiterjoon bekijken.

Tevredenheid cliënten

  Somatiek Psycho-geriatrie
Over zorginstelling 8,1 7,7
Over medewerkers 8 7,8

Algemene informatie Het Uiterjoon

Hier vindt u de brochure met algemene informatie over Het Uiterjoon.

Respect Zorg logo
Gouden PREZO Keurmerk
Waarborgzegel