Restaurant Bosch en Duin

Kleinschalig en gespecialiseerd
Kleinschalig en gespecialiseerd
Kleinschalig en gespecialiseerd
Kleinschalig en gespecialiseerd

Cliënten, familie, medewerkers en mensen uit de omgeving zijn van harte welkom in het sfeervolle restaurant het Bosch-Uitje in het souterrain van Bosch en Duin. Van dinsdag tot en met vrijdag kunt u tussen 17.00 en 19.00 uur genieten van een heerlijke warme maaltijd nuttigen. Mocht u andere wensen hebben is dat altijd mogelijk. Op zaterdag en zondag kunt u in het restaurant terecht voor een heerlijke warme maaltijd. Er is keuze tussen het dagmenu, u kunt à la carte eten of u kunt kiezen voor de dagelijks wisselende specialiteit van de kok. Bovendien krijgen cliënten, vrijwilligers en medewerkers korting.

U kunt ook met een (grote) groep komen dineren, bijvoorbeeld voor het vieren van een verjaardag. U kunt reserveren via het restaurant van locatie Bosch en Duin, te bereiken via telefoonnummer 070 – 306 10 20 of via restaurantbd@respectzorggroep.nl

Restaurant Bosch en Duin heeft in 2016 een Gouden Bordje mogen ontvangen. De Gouden Bordjes is een waardering voor excellentie van de maaltijdvoorziening in de zorg. Hier leest u meer over de Gouden Bordjes.

Respect Zorg logo
Gouden PREZO Keurmerk
Waarborgzegel