Hospice Scheveningen

Als je dagen geteld zijn, telt iedere dag
Hospice voor Scheveningen en Den Haag

Mensen die nog maar kort te leven hebben, vinden bij ons een geborgen plek. Wij zijn er voor elke inwoner van Scheveningen, Den Haag en omgeving die ouder is dan achttien jaar en we gaan respectvol om met iedere levensovertuiging, culturele achtergond en leefstijl. Ons hospice is warm en huiselijk en de verzorging staat voor de best mogelijke kwaliteit van leven wanneer genezing niet meer mogelijk is. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week, met een team van professionals.

Hospice Scheveningen beschikt over acht volledig ingerichte eenpersoonskamers voorzien van een eigen badkamer. U heeft de mogelijkheid uw eigen sfeer te creëren. In overleg kijken wij of uw huisdier mee kan komen.

Wij kennen geen bezoekuren: familie is altijd welkom (dus ook ’s nachts) als de gast daar behoefte aan heeft.

U kunt gebruik maken van Wifi, het sfeervolle restaurant, een prachtige tuin en een kapper.

Foto's
Liefdevolle verzorging
“Hartelijk bedankt voor de liefdevolle verzorging van onze vader tijdens zijn ‘toch nog korte’ verblijf hier. Wij zijn jullie heel erg dankbaar voor de manier waarop jullie hem door zijn laatste uren hebben geholpen.”
Ellis van Dijke -
Thuis gevoeld
“Lieve medewerkers en vrijwilligers. Heel veel dank voor de altijd goede en lieve zorg voor mijn man en mijn vader. Acht maanden lang hebben wij ons bij jullie ‘thuis’ gevoeld, met name door jullie steun aan ons.”
Mevrouw Van Rooijen en dochter Moniek -
Lief en goed
"Wij willen u allemaal heel hartelijk bedanken voor de lieve en goede zorgen voor mijn vrouw en onze moeder."
De heer Bos -
Respect Zorg logo
Gouden PREZO Keurmerk
Waarborgzegel