Bosch en Duin

Kleinschalig en gespecialiseerd
Kleinschalig en gespecialiseerd
Kleinschalig en gespecialiseerd
Kleinschalig en gespecialiseerd

Bosch en Duin is een woonzorgcentrum voor intensieve zorg, ook wel een verpleeghuis genoemd. In 2014 is Bosch en Duin grondig gerenoveerd. De zorg aan cliënten vindt plaats in kleinschalige woningen, waar maximaal acht cliënten verblijven. Iedere cliënt heeft een eigen kamer met sanitair en er is een gemeenschappelijke huiskamer, waar cliënten ook zelf kunnen koken.

Specialistische afdelingen

  • Jongerenafdeling: gespecialiseerde afdeling voor jongeren (van twintig tot zestig jaar) die door hun aandoening niet meer thuis kunnen wonen (bijvoorbeeld met ALS, HIV/Aids, MS of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)).
  • Palliatieve hospicezorg: Hospice Scheveningen (voorheen Zeester) biedt gespecialiseerde zorg aan mensen in hun laatste levensfase en hun familie.
  • Revalidatie: afdeling Branding bereidt cliënten voor op terugkeer naar huis met behulp van verpleging, fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en behandeling van een arts.

Bosch en Duin beschikt over prachtige tuinen, een restaurant, een recreatiezaal en een stiltecentrum. Ook de directe omgeving van Bosch en Duin biedt veel mogelijkheden. Het huis ligt tussen Scheveningen en Den Haag, tegenover het bos, met een winkelstraat, de Frederik Hendriklaan, op één kilometer afstand. Het huis beschikt over een aantal parkeerplaatsen op het eigen terrein en is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

U kunt hier de tarieven voor onze locatie Bosch en Duin bekijken.

Tevredenheid cliënten

  Somatiek Psychogeriatrie
Over zorginstelling 8,3 7,9
Over medewerkers 8,2 7,8

Algemene informatie
In deze folder vindt u meer informatie over onze locatie Bosch en Duin.  

Respect Zorg logo
Gouden PREZO Keurmerk
Waarborgzegel